EMLA

-Smycken av pärlor i olika färger och former för dig som vill vara vacker till vardag och till fest-

EMLA for you är ett UF företag som startades för att vi tycker att det finns för dåligt utbud av fina smycken till ett bra pris.

Företaget drivs framförallt av Erica och Mikaela, men Lova och Agnes medverkar också till en viss del. Alla är födda 1992 och bosatta i Falkenberg.

Mikaela Svensson – Jag går mitt andra år på Drottning Blankas gymnasium i Falkenberg. Där går jag det samhällsinriktade programmet med inriktning på Turism. Eftersom turism är en marknad som kräver att de anställda har god kunskap om service så är många av ämnena vi läser inriktade på det. Så jag har ganska god kunskap om hur man marknadsför sitt företag, hur man hittar kunderna och hur man ska serva kunderna för att de ska stanna kvar hos just en själv.

Erica Johansson – Jag är väldigt kreativ och eftersom det är jag som tillverkar smyckena är det en viktig egenskap. Jag har mycket idéer och inspiration till att skapa nya saker som jag tror att många gillar. Jag har en stor dos tålamod och är väldigt noggrann. Det är även jag som ansvarar för inköpen, och undersöker vilka olika alternativ det finns för att kunna utveckla våra smycken så mycket som möjligt. I övrigt är jag en positiv, glad och ambitiös och alla dessa egenskaper tror jag är viktiga för vårt företag.  

Lovisa Strömberg – Jag är en 17 årig tjej som går andra ring på samhällsprogrammet i Falkenberg. Jag har under tre år arbetat med försäljning av glass, korv och bär. Detta har lett till att jag har ett bra öga för affärer, jag vet även hur kunder ska hanteras på bästa sätt och jag tycker att det är väldigt viktigt att ha koll på de arbeten jag utför, på så sätt blir det oftast rätt utfört.

Agnes Stenborg – Jag tycker att mina egenskaper som bra initiativtagare, stöttepelare och mån om att alla ska må bra, är mycket bra för företaget. Jag är positiv, glad, alltid ett leende nära till hands och tycker om att träffa nya människor. Erfarenheter inom eget företagande har jag inte så många, men jag arbetar på helgerna på Gekås Ullared, där jag får lära mig om kundkontakt och ansvar, vilket är mycket viktigt inom alla företag. Eftersom min titel är personalansvarig, så är det min uppgift att se till att personalen inom företaget mår bra, och har roligt samtidigt. Det tycker jag att jag är bra på, även när det gäller andra saker i livet. Vårt företag behöver bestämda och framför allt trevliga individer, som vet vad kunderna vill ha. Det tror jag att jag kan tillföra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0